תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' איטלקי עם עוף וטפנד ארטישוק

יש דברים שכדאי לחכות להם, למשל חזה העוף במשרה בן יומיים עם טפנד ארטישוק בתוך בגט עם גבינה מבעבעת. אתם עוד פה?

שי טובול | מאסטר שף | פורסם 06/01/14 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.2 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

1 חזה עוף (פרפר) חתוך לרצועות
מיץ מלימון שלם

למשרה:

מעט שמן זית
כף גדושה חרדל דיז'ון.
ענף רוזמרין
צרור טימין

לטפנד ארטישוק:

1-2 ארטישוק איטלקי מצנצנת
5-10 זיתי קלמטה מגולענים
חופן צנוברים
מעט שמן מצנצנת הארטישוק
מלח לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
גבינת מוצרלה באפלו
עלי רוקט
קורט מלח
קורט פלפל
שני חצאי באגט, מרוקנים מתכולתם

אופן ההכנה:

1 למשרה: שמים בקערה את שמן הזית וחרדל הדיז'ון. מורידים את העלים מהרוזמרין והטימין, קוצצים, מוסיפים לקערה ומערבבים. מכניסים פנימה את רצועות העוף, ונותנים למשרה לנוח זמן רב ככל הניתן (בין שעה ליומיים).

 

2 צורבים את חזה העוף על מחבת פסים ומזלפים מיץ לימון.

 

3 הטפנד: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.

 

4 מחממים תנור ל-170 מעלות. קורעים פיסות מגבינת המוצרלה ומערבבים עם הטפנד, עלי הרוקט והעוף. ממלאים את חצאי הבאגט.

 

5 מכניסים את הבאגטים לתנור למשך 10-12 דקות, עד שהגבינה מבעבעת. מגישים עם רוטב טחינה או רוטב לימון בצד.

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים