צילום׃ istockphoto
נודלס עם עוף
מנה תאילנדית צבעונית של נודלס מוקפצים עם שלל ירקות ורצועות חזה עוף
|
| פורסם 04/04/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
שקית של נודלס
2 גמבות
1 פלפל צהוב
1 פלפל כתום
כוס גרגירי תירס
2 בצלים
3 שיני שום
2 גזרים קלופים
כוס וחצי נבטים
כוס פטריות חצויות
רבע כוס רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף
רצועות חזה עוף
שמן קנולה
כורכום
פפריקה
שום
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
- 1. מבשלים את הנודלס בסיר על פי הוראות ההכנה.
- 2. חותכים את כל סוגי הגמבות והגזרים לרצועות דקות ואת הבצלים לטבעות.
- 3. כותשים את שיני השום ומתבלים את חזה העוף משני הצדדים.
- 4. במחבת גדולה או ווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- 5. מוסיפים את כל הירקות ומתבלים בכורכום, מלח פלפל ושום. בסוף מוסיפים גם את הסויה והצ'ילי.
- 6. במחבת נפרדת מחממים שמן ומטגנים את חזה העוף כ-2-3 דקות מכל צד.
- 7. כשהנודלס מוכן מוסיפים אותו למחבת עם הירקות ומערבבים טוב טוב. לבסוף מוסיפים את חזה העוף ומערבבים.