צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תבשיל פרגיות ותפוחי אדמה

מתכון לארוחה עם עוף ותפוחי אדמה בסגנון אסייתי. רק להוסיף ירקות בצד ולהגיש

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 28/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 115 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים

500 גרם פרגיות, חתוכות לקביות גדולות או רצועות

3 ענפים של בצל ירוק חתוך לעיגולים

3 שיני שום קצוצות

2-3 כפות שמן שומשום

5 כפות טריאקי

מלח ופלפל שחור גרוס

מעט שמן זית

כף כוסברה (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את תפוחי האדמה כ-10 דקות, מסננים. מטגנים אותם בתוך סיר עם מעט שמן זית כ-5 דקות, מעבירים לצלחת.

2 מקפיצים את הפרגיות עם מעט שמן כ-5 דקות (שיקבלו קצת צבע).

3 מוסיפים אל הפרגיות את הבצל הירוק, השום, שמן השומשום, הטריאקי מלח ופלפל, מערבבים ולאחר 5 דקות מוסיפים גם את תפוחי האדמה.

4 מבשלים 15-20 דקות עם מכסה. מי שאוהב יכול לפזר מעט כוסברה מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה