צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
נתחוני חזה עוף ברוטב לימון ופטרוזיליה
יש לכם 20 דקות פנויות לתקתק ארוחה? בהנחה שכן (אם לא זאת בעיה, וזה כבר נושא אחר) - תעשו לעצמכם טובה ותשקיעו אותן חכם: נתחוני חזה עוף מוקפצים ברוטב לימון ופטרוזיליה. הוסיפו אורז לבן, ויש לכם מנה פצצה
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 02/11/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות
רבע כפית פלפל לבן
מלח
חצי כוס קורנפלור, לקימוח
3 כפות שמן קנולה
למרינדה:
חלבון ביצה
כף קורנפלור
כף סויה
כף יין לבן
לרוטב:
2 קוביות מיץ לימון קפוא
2 קוביות פטרוזיליה קפואה
רבע כוס יין לבן
רבע כוס ציר עוף או מים
אופן ההכנה:
1 חצי שעה מראש מערבבים את חומרי המרינדה בקערה ומכניסים את העוף.
2 אחרי חצי שעה מסננים את העוף מהמרינדה, מתבלים בפלפל לבן ומלח ומקמחים בקורנפלור.
3 מקפיצים את נתחוני העוף בווק עם מעט שמן תוך ערבוב מתמיד עד להשחמה, כ-5 דקות.
4 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לווק.
5 מבשלים כמה דקות, עד לצמצום הרוטב לדרגת הסמיכות הרצויה. מגישים עם קערת אורז לבן.