צילום׃ אסף רונן, mako אוכל

כריך מרענן של חזה עוף בסויה ומיונז-ווסאבי

מתי לאחרונה התרגשתם מכריך חזה עוף? לנו זה לא קרה הרבה זמן, עד שהגיעה הג'בטה הזאת ותפסה אותנו עם המיונז-ווסאבי. אין כמו ארוחת צהריים חרפרפה ומרעננת שנושכת אתכם בלשון ומשאירה אתכם ערניים

שי ברנדס | mako אוכל | פורסם 01/11/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לעוף:

כף מלח

כפית ג'ינג'ר, מגורר

כף סויה

2 חזות עוף

למיונז ווסאבי:

1/2 כוס מיונז דל שומן

1/8 כפית אבקת ווסאבי

1/4 כפית ג'ינג'ר, מגורר דק

כפית מיץ לימון

לכריך:

6 מיני ג'בטות

כוס נבטי צנונית

2 מלפפונים, פרוסים דק

אופן ההכנה:

1 מרתיחים ליטר מים בסיר. מוסיפים מלח, ג'ינג'ר מגורר וסויה ואת חזות העוף.

 

2 מבשלים חמש דקות ומכבים את האש.

 

4 מכסים ומניחים לעשרים דקות. מוציאים, מצננים ופורסים דק.

 

5 מערבבים את כל חומרי המיונז.

 

6 חוצים את הג'בטות, מורחים את המיונז המתובל, מניחים פרוסות מחזה העוף, מלפפונים ונבטי צנונית.

 

לבלוג של שי ברנדס

 

>> בפעם שעברה הכנו כריך מעורב ירושלמי מפנק

>> רשת צ'פסטאר מביאה את הצ'יפס הבלגי לתל אביב

>> סלט בורגול עם קישואים שיעשה אתכם בריאים