תמונת AVI׃ mako

מנה אתיופית מסורתית: טורו ווט, פירפיר ואינג'רה

מנה מסורתית של עוף עם תבלינים אתיופיים מקושטת בביצה קשה

סהבה וולדמיכאל | מאסטר שף | פורסם 21/03/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 4 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

עוף שלם מחולק ל-8
5 בצלים, קצוצים
200 גרם חמאה אתיופית (חמאה מזוקקת ומעורבבת עם תבלינים אתיופיים)
תבלינים אתיופים
2 עגבניות, קצוצות
4 שיני שום, כתושות
1 ג'ינג'ר קצוץ
4 כפות שמן
4 ביצים קשות

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים 200 גרם חמאה אתיופית, 4 כפות תבלינים אתיופים ואת העגבניות.

2 מביאים לרתיחה, מוסיפים את העוף, מבשלים כחצי שעה ואז מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתוש לעוף ומבשלים עוד חצי שעה.

3 מקשטים בביצה קשה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים