קוביות עוף בטמפורה עם מטבל מיונז וסרירצ'ה
מחפשים נשנוש ראוי ליד הבירה? רוצים לפנק את האורחים שלכם עם ארוחת ערב קלילה וקצת אחרת? אין בעיה: המתכון הבא תמיד יבוא טוב, כי אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב לקוביות עוף לוהטות ומטוגנות. בטח לא אתם
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (3 מנות):
חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ס"מ וחצי
1 כוס קמח תופח
כוס ורבע מי קרח או מים קרים מאוד
חצי כפית מלח
1 ביצה
שמן לטיגון
למטבל:
2 כפות גדושות של מיונז
1 כפית (או יותר, לפי הטעם) רוטב סרירצ'ה
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח והביצה עד לקבלת בלילה אחידה.
2 טובלים את קוביות העוף בבלילה.
3 בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את קוביות העוף כ-3-4 דקות עד לההזבה מלאה (הקוביות מוכנות ברגע שהצד החיצוני שלהן זהוב והבשר בפנים לבן).
4 מעבירים את הקוביות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג וממשיכים לטגן עד סיום הכמות הרצויה.
5 מערבבים בקערה היטב את המיונז והסרירצ'ה ומגישים לצד קוביות העוף.
>> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רצועות עוף ואפונה
> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?
>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"
>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה