צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קוביות עוף בטמפורה עם מטבל מיונז וסרירצ'ה

מחפשים נשנוש ראוי ליד הבירה? רוצים לפנק את האורחים שלכם עם ארוחת ערב קלילה וקצת אחרת? אין בעיה: המתכון הבא תמיד יבוא טוב, כי אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב לקוביות עוף לוהטות ומטוגנות. בטח לא אתם

ענת לבל | mako אוכל | פורסם 21/09/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ס"מ וחצי

1 כוס קמח תופח

כוס ורבע מי קרח או מים קרים מאוד

חצי כפית מלח

1 ביצה

שמן לטיגון

למטבל:

2 כפות גדושות של מיונז

1 כפית (או יותר, לפי הטעם) רוטב סרירצ'ה 

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח והביצה עד לקבלת בלילה אחידה.

2 טובלים את קוביות העוף בבלילה.

3 בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את קוביות העוף כ-3-4 דקות עד לההזבה מלאה (הקוביות מוכנות ברגע שהצד החיצוני שלהן זהוב והבשר בפנים לבן).

4 מעבירים את הקוביות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג וממשיכים לטגן עד סיום הכמות הרצויה.

5 מערבבים בקערה היטב את המיונז והסרירצ'ה ומגישים לצד קוביות העוף.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רצועות עוף ואפונה

> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?

>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"

>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה