תמונת AVI׃ mako

"פפיטו": גרסה לסנדוויץ' פילי'ס צ'יז סטייק

בגט עם חזה עוף, פילה בקר, ירקות וגבינה - בגרסה מיוחדת למאכל הפילדלפי האהוב

דליה אלחדף | מאסטר שף | פורסם 03/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.4 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

1/2 בגט

1/2 חזה עוף

גבינה צהובה מגורדת

200 גרם פילה בקר

בצל

2-3 שיני שום, כתושות

מלח ופלפל

קורט אורגנו

מיונז

קטשופ

חרדל

חסה

עגבניות

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בשמן זית. כשהוא הופך שקוף מוסיפים את השום הכתוש לעוד כדקה. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.פורסים דק את העוף ואת הבשר. מקפיצים אותם במחבת בשמן זית עד שהם מוכנים. מערבבים הכל יחד עם הבצל. מוסיפים מלח, פלפל וקורט אורגנו.

2 פורסים את הבגט ושמים בתוכו את הרטבים, הבשר, הבצל, העגבניות הגבינה והחסה. סוגרים וחותכים את הבגט לשני חצאים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!