צילום׃ צילום: דניאל לילה, סגנון: נועה קרניק, מגזין טעימות
כריך חזה עוף
ארוחה טעימה ומזינה בכריך אחד: חזה עוף צלוי, ירקות טריים ורוטב של מיונז, אריסה ולימון שנותן לכל העסק אופי נשכני כמו שאנחנו אוהבים. ואם תלכו על לחם דגנים - אז מדובר במנת בריאות כייפית ממש
תום פרנץ | מגזין טעימות
| פורסם 08/09/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
6 לחמניות טריות לפי טעמכם (או יותר לפי מספר הסועדים)
חצי חזה עוף צלוי, חצוי לאורכו (כמספר הלחמניות) חם או קר לפי טעמכם
ירקות טריים: חסה, עגבנייה, בצל סגול (ועוד, לפי טעמכם)
לרוטב מיונז אריסה:
חצי כוס מיונז איכותי
2 כפות גדושות אריסה
מיץ מחצי לימון
חצי כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם, אם יש צורך
אופן ההכנה:
1 מערבבים בצנצנת היטב את חומרי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
2 מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה לאורכה (משאירים אותה מחוברת בקצה), מורחים את הרוטב על שני צדיה, מניחים פרוסות עגבנייה, מעליהן את חזה העוף ולבסוף טבעות בצל סגול ועלי חסה.
מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ.
ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ.
לברור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520