צילום׃ דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל

שניצל עם חרדל דיז'ון ודבש (ובלי ביצה)

לפני שאתם מעקמים פרצוף, בואו תענו לנו על שאלה קטנה: האם אתם סולדים מסלמון שמזוגג בדבש וחרדל? לא סולדים? אז אין שום סיבה בעולם שלא תנסו את זה על עוף. זה חלומי, באחריות

דנה בר-אל שוורץ | mako אוכל | פורסם 03/03/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 223 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 חתיכות חזה עוף מוכנות לשניצל

כוס פירורי לחם

כף+כפית חרדל דיז'ון

כף דבש

שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן לטיגון במחבת.

2 מערבבים בקערה את פירורי הלחם וכפית חרדל (זה נראה שילוב די משונה של מרקמים בהתחלה, אבל זה מסתדר).

3 בקערה אחרת מערבבים את כף החרדל הנותרת ואת הדבש.

4 טובלים את חזה העוף בתערובת החרדל והדבש ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. בניגוד לשניצל רגיל, כאן תצטרכו לעזור לפירורים להידבק לעוף בטפיחות קלות.

5 מטגנים את העוף בשמן החם משני הצדדים, ומגישים מיד.

* המתכון בהשארת המתכון הזה.

* אם מתעקשים לא לאכול מיד ולשמור את השניצל במקרר, אחר כך מחממים אותו 2-3 דקות במכה של חום גבוה בתנור.