צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז

מתכונים לנאגטס תמיד באים טוב ואין חידוש, פטנט או טריק שלא ננסה בתחום השניצלונים, אם זה לעצמנו או אם רק הילדים אוכלים. הפעם מדובר בפריכות קיצונית - נאגטס של פצפוצי אורז מתפצחים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 09/06/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 102 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם חזה עוף

חצי כוס קמח

לבלילה:

2 ביצים

כף פטרוזליה קצוצה דק  

2 שיני שום כתושות

כף חרדל 

מלח

פלפל שחור 

לציפוי:

200 גרם פצפוצי אורז מרוסקים

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 חותכים את העוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקערה. מוסיפים קמח ומערבבים כך שכל חתיכות העוף מצופות היטב מכל הכיוונים.

2 מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. 

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. המרכיבים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3 מכינים בקערה נפרדת את פצפוצי האורז המרוסקים (במתכון הזה השתמשנו בפצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח).

4 טובלים כל נאגט בקערת הבלילה, ואז בקערת פצפוצי האורז כך שיכוסו באופן אחיד. 

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. טיגון או אפייה - תבחר (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. טיגון או אפייה - תבחרו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5 יוצקים שמן לסיר ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהנאגטס מזהיבים. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה עד שהנאגטס מזהיבים. 

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. פריכות קיצונית (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. כזאת פריכות עוד לא הייתה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 

בתיאבון!