נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז
מתכונים לנאגטס תמיד באים טוב ואין חידוש, פטנט או טריק שלא ננסה בתחום השניצלונים, אם זה לעצמנו או אם רק הילדים אוכלים. הפעם מדובר בפריכות קיצונית - נאגטס של פצפוצי אורז מתפצחים
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם חזה עוף
חצי כוס קמח
לבלילה:
2 ביצים
כף פטרוזליה קצוצה דק
2 שיני שום כתושות
כף חרדל
מלח
פלפל שחור
לציפוי:
200 גרם פצפוצי אורז מרוסקים
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 חותכים את העוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקערה. מוסיפים קמח ומערבבים כך שכל חתיכות העוף מצופות היטב מכל הכיוונים.
2 מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מכינים בקערה נפרדת את פצפוצי האורז המרוסקים (במתכון הזה השתמשנו בפצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח).
4 טובלים כל נאגט בקערת הבלילה, ואז בקערת פצפוצי האורז כך שיכוסו באופן אחיד.
5 יוצקים שמן לסיר ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהנאגטס מזהיבים. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה עד שהנאגטס מזהיבים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!