צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
קריספי צ'יקן כשר ופריך במיוחד
בלילה מנצחת, בלי השריות ובלי חלב - ויש לכם רצועות זהובות מושלמות של קריספי צ'יקן טרי, פריך וטעים בטירוף. מעדיפים לקרוא לו שניצלון? מוזמנים, העיקר שתכינו. ותעשו לעצמכם טובה, תשקיעו ברשת צינון
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 29/06/25
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לכמות של כ-45 יחידות:
קילו חזה עוף, חתוך לרצועות
לבלילה:
3 ביצים
חצי כוס קמח
חצי כוס קורנפלור
חצי כוס מים קרים/מוגזים
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית אבקת מרק
לציפוי:
כוס וחצי פירורי לחם/פנקו
שמן לטיגון
אופן ההכנה:

1 מחממים במחבת עמוקה שמן לטיגון.

2 טורפים בקערה את הביצים וכל חומרי הבלילה ומערבבים היטב.
3 טובלים את רצועות העוף בבלילה ומהבלילה מעבירים לציפוי בפירורי הלחם/פנקו.

4 מטגנים כל חתיכה עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לרשת הצינון.
עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!