צילום׃ יעל קצב, mako אוכל

קריספי צ'יקן כשר ופריך במיוחד

בלילה מנצחת, בלי השריות ובלי חלב - ויש לכם רצועות זהובות מושלמות של קריספי צ'יקן טרי, פריך וטעים בטירוף. מעדיפים לקרוא לו שניצלון? מוזמנים, העיקר שתכינו. ותעשו לעצמכם טובה, תשקיעו ברשת צינון

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 29/06/25 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכמות של כ-45 יחידות:

קילו חזה עוף, חתוך לרצועות 

לבלילה:

3 ביצים

חצי כוס קמח

חצי כוס קורנפלור

חצי כוס מים קרים/מוגזים

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית כמון

כפית אבקת מרק

לציפוי:

כוס וחצי פירורי לחם/פנקו

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מחממים במחבת עמוקה שמן לטיגון.

חומרים לבלילה וציפוי. קריספי צ'יקן כשר  (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
חומרים לבלילה וציפוי. קריספי צ'יקן כשר |צילום: יעל קצב, mako אוכל

2 טורפים בקערה את הביצים וכל חומרי הבלילה ומערבבים היטב. 

3 טובלים את רצועות העוף בבלילה ומהבלילה מעבירים לציפוי בפירורי הלחם/פנקו.

מטגנים להזהבה מושלמת. קריספי צ'יקן כשר  (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
מטגנים להזהבה מושלמת. קריספי צ'יקן כשר |צילום: יעל קצב, mako אוכל

4 מטגנים כל חתיכה עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לרשת הצינון. 

עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

אם אתם רציניים - תעבירו לרשת צינון. קריספי צ'יקן  (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
אם אתם רציניים - תעבירו לרשת צינון. קריספי צ'יקן כשר |צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!