צילום׃ דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן
כרעיים ובטטות עם משמשים מיובשים ודבש, אפויים בשקית קוקי
עוף שחום ועסיסי, הנאפה יחד עם בטטות בשקית קוקי - מנה עיקרית ותוספת בשקית אחת
בני סיידא | חבל על הזמן, הוצאת מודן
| פורסם 31/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
4 כרעיים מעוף טרי, שלמות או מחולקות
2 כפות חרדל גרגירים
2 כפות חרדל חלק
4 כפות שמן זית
2 כפות דבש
6 שיני שום, כתושות
3 בטטות, קלופות וחתוכות לרבעים לאורכן
2 כפות עלי תימין, מופרדים מהגבעולים
1 בצל סגול, חצוי ופרוס
150 גרם משמשים מיובשים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
2 מעבירים לשקית קוקי, קושרים היטב ומחוררים את השקית סמוך לקשר במספר מקומות.
3 מניחים את השקית בתבנית תנור ואופים שעה וחצי עד להשחמה. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!