צילום׃ mako אוכל

פרגית במרינדת פרובנס

פרגית עסיסית על האש במרינדת עשבי תיבול, שום ויין לבן שתשדרג לכם את יום העצמאות

מישה גלין | NG בר בשר | פורסם 22/04/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1  ק"ג פרגיות

למרינדה

1  צרור פטרוזיליה

1  צרור בזיליקום

1  צרור אורגנו

5  עלי דפנה

5  שיני שום

כפית מלח

כפית פלפל שחור

300  מ"ל יין לבן

100  מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:

1 טוחנים בממחה ידני את הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, עלי הדפנה יחד עם שום, מלח ופלפל ומדללים עם היין ושמן הזית עד ליצירת מרינדה אחידה .

2 מכניסים את הפרגיות (עם או בלי העור) למרינדה להשריה של כ-24 שעות.

3 מסירים את המרינדה המיותרת מהפרגית, כדי שלא תישרף, וצולים בגריל משני הצדדים.

לדף הפייסבוק של שף גלין

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!