צילום׃ mako אוכל
פרגית במרינדת פרובנס
פרגית עסיסית על האש במרינדת עשבי תיבול, שום ויין לבן שתשדרג לכם את יום העצמאות
מישה גלין | NG בר בשר
| פורסם 22/04/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 ק"ג פרגיות
למרינדה
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור בזיליקום
1 צרור אורגנו
5 עלי דפנה
5 שיני שום
כפית מלח
כפית פלפל שחור
300 מ"ל יין לבן
100 מ"ל שמן זית
אופן ההכנה:
1 טוחנים בממחה ידני את הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, עלי הדפנה יחד עם שום, מלח ופלפל ומדללים עם היין ושמן הזית עד ליצירת מרינדה אחידה .
2 מכניסים את הפרגיות (עם או בלי העור) למרינדה להשריה של כ-24 שעות.
3 מסירים את המרינדה המיותרת מהפרגית, כדי שלא תישרף, וצולים בגריל משני הצדדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!