צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
כדורי שניצל
לא יודעים מה קורה אצלכם במטבח, אבל אנחנו הכנו (ואכלנו) בשבועות האחרונים יותר שניצלים מאי פעם. למען הגיוון, היום נכין לבני הבית משהו חדש: כדורי שניצל בציפוי פריך מתובל בשומשום
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 30/03/20
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם עוף טחון
בצל מגורר דק וסחוט מנוזלים
כף פירורי לחם
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה
כף חרדל
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
רבע כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית כמון
כף שומשום
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
שמן עמוק
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן לטיגון עמוק.
2 מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.
3 טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.
4 בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
4 יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.
5 מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).