פרגיות ברוטב אסייתי

בכל סביבתנו הקרובה והרחוקה לא מצאנו ילד שסירב לארוחת צהריים של קוביות פרגית ברוטב אסייתי מתקתק וטעים (בלי רוטב צ'ילי מתוק!). עכשיו אנחנו בודקים את אוכלוסיית המבוגרים, ומסתמנות תוצאות דומות

רותי רוסו | mako אוכל | פורסם 13/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקבבים:

500 גרם פרגית, חתוכה לנתחים בגודל ביס (או שלמה)

4 שיני שום

חתיכת ג'ינג'ר של כ-3 ס"מ

1 בצל בינוני

פלפל חריף, לפי הטעם

6 כפות סויה

3 כפות מירין

חצי כף שמן שומשום

בצל ירוק, קצוץ

אופן ההכנה:

1 קוצצים בפולסים במעבד מזון את השום, הג'ינג'ר, הבצל והפלפל החריף.

2 מחממים מעט את הסיר (בלי שמן) ומוסיפים את התערובת. מערבבים.

3 מוסיפים את הסויה, המירין ושמן השומשום.

4 מוסיפים את הפרגית ומערבבים. מוסיפים כחצי כוס מים ומבשלים חצי שעה, עד שהפרגית מוכנה.

5 מפזרים בצל ירוק ומגישים.

לצפייה בפרק השלם

התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.