צילום׃ עדי עובדיה
קורקבן הודו ברוטב עגבניות ושום
מעדן עטור טעמים בהכנה קלילה. כדורי זהב לכל כיס
ארסן יצחקוב | מאסטר שף
| פורסם 24/10/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (3 מנות):
חצי קילו קורקבן הודו
2 בצלים, קצוצים
ראש שום, קצוץ
כף שמן לטיגון
3 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
חצי גמבה אדומה, חתוכה לקוביות
חבילת כוסברה, קצוצה
קורט פלפל שחור
קורט מלח
אופן ההכנה:
1 מנקים את הקורקבנים מגידים ומבשלים במים כשעה.
2 מטגנים את הבצל ושום ביחד, ומוסיפים את העגבניות והגמבה, הכוסברה והתבלינים.
3 חותכים את הקורקבנים המבושלים לקוביות, מוסיפים לרוטב ומבשלים ביחד 5 דקות. 4. מגישים עם פירה, אורז או חציל מטוגן.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!