צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
מתכון לשוקיים עוף
יש אנשים שמכינים עוף שלם בתנור, יש כאלה שמכינים כרעיים ויש את שמראש צולים רק את הפייבוריט: שוקי עוף, פולקלעך. המרינדה הטעימה הזאת כוללת בסך הכל 4 מרכיבים פשוטים ונגישים - משרים שעתיים וצולים, זה הכל
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 01/07/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
6 שוקי עוף
למרינדה:
5 כפות סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב ווסטרשייר
3 שיני שום כתושות
לעיטור (לא חובה):
שומשום
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה.
2 מעסים את השוקיים ברינדה ומניחים להשרייה לשעתיים.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים כ-40 דקות או עד שהשוקיים שחומות וזוהובות.
4 מקשטים בקצת שומשום ובצל ירוק (אם רוצים) ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!