תמונת AVI׃ mako
חזה עוף בלקני ממולא
חזה עוף שלם במילוי גבינת פטה מעודנת, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. הדרך היחידה לשפר את זה היא לצפות בפירורי לחם ולטגן
פאולין שובל | מאסטר שף
| פורסם 08/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
חזה עוף שלם עם כנף
50 גרם גבינת פטה מעודנת
כף עגבניות מיובשות
גרידת לימון
שום
פירורי לחם
ענף תימין טרי
2-3 עלי מרווה
מלח
פלפל
כפית שמן זית
לטיגון:
ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן זית
1-2 שיני שום קצוצות
2-3 עלי מרווה
אופן ההכנה:
1 פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת.
2 מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית.
3 ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם.
4 מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות.
* לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!