תמונת AVI׃ mako

חזה עוף בלקני ממולא

חזה עוף שלם במילוי גבינת פטה מעודנת, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. הדרך היחידה לשפר את זה היא לצפות בפירורי לחם ולטגן

פאולין שובל | מאסטר שף | פורסם 08/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חזה עוף שלם עם כנף

50 גרם גבינת פטה מעודנת

כף עגבניות מיובשות

גרידת לימון

שום

פירורי לחם

ענף תימין טרי

2-3 עלי מרווה

מלח

פלפל

כפית שמן זית

לטיגון:

ביצה טרופה

פירורי לחם

שמן זית

1-2 שיני שום קצוצות

2-3 עלי מרווה

אופן ההכנה:

1 פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת.

2 מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית.

3 ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם.

4 מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב.

5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות.

* לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית