צילום׃ פאני דוד, mako אוכל

עוף וספגטי עגבניות בסיר אחד

במקור מדובר במתכון להיט לתחילת או אמצע השבוע, אבל אנחנו מבטיחים לכם שגם אם תגישו אותו בארוחת חג או בארוחת שבת תקבלו תגובות מדהימות. והכי מגניב: כולם, פשוט כולם אוהבים את המנה הזאת

פאני דוד | mako אוכל | פורסם 13/06/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

4 כרעי עוף, מפורקות לשוקיים וירכיים

חבילת ספגטי

2 בצלים, פרוסים לרצועות

מעט שמן, לטיגון

10-12 עגבניות שרי, חצויות

לציפוי העוף:

חופן בזיליקום

מעט צנוברים

4 כפות שמן זית

חצי כפית מלח גס

מעט פלפל שחור

2 שיני שום

לרוטב:

פחית עגבניות מרוסקות דק

פחית רסק עגבניות

כפית מלח

2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1 טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי הציפוי של העוף ומצפים את כל הנתחים.

מתכונים לסוכות

2 מטגנים בסיר רחב את הבצלים עד הזהבה.

3 מוסיפים את העוף  ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה.

4 מוסיפים לסיר את עגבניות השרי.

5 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה, עד שהעוף מוכן. טועמים את הרוטב וממליחים עוד, אם צריך.

6 שוברים את הספגטי לשניים ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד ככוס וחצי מים רותחים (חשוב שכל הספגטי יהיה מכוסה).

7 מבשלים עוד כחצי שעה, עד שהפסטה מוכנה והרוטב מצטמצם. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת מים רותחים.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

בתיאבון!