צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פאייה ספרדית מהירה במחבת

אנחנו רק אומרים את צמד המילים פאייה ספרדית ותכף עולה לנו חיוך על הפנים, ולא משנה מה אכלנו ומתי - אנחנו אוטומטית מתים מרעב. עם המתכון הזה של רון יוחננוב נשב לאכול פאייה מעולה תוך פחות משעה. איזה אושר

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 06/04/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 141 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כפות שמן זית

1 בצל בינוני, חתוך לקוביות

2 יחידות פרגית או חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות

3-4 נקניקיות צ'וריסוס איכותיות

2 מקלות סלרי, קצוצים דק

1 פלפל אדום (גמבה), חתוך לקוביות

3-6 שיני שום, כתושות  

2 עגבניות, חתוכות לקוביות   

כפית פפריקה מתוקה  

חצי כפית פפריקה מעושנת   

מעט כורכום

מלח

פלפל שחור

2 כוסות אורז

3 כוסות מים חמימים  

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת עם שמן.  

2 מקפיצים את הבצל יחד עם העוף והנקניקיות עד הזהבה. 

3 מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עד שהם מעט מקורמלים.  

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

4 מוסיפים את התבלינים והאורז, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.

5 מכסים ומבשלים כ-25 דקות על להבה נמוכה.    

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.