צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
לחמעג'ון הודי
מכירים לחמעג'ון? נהדר. עכשיו בואו נלך קצת יותר מזרחה ונכין מאפה נהדר בסגנון הודי, עם חציל מטוגן, בצל מקורמל וקציצות עוף מתובלות, כולם מכורבלים בתוך בצק מוצלח
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 16/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
לבצק:
1/2 קילו קמח
3 כפות שמן
1/2 1 כוסות מים פושרים
1 כפית שמרים יבשים או 25 גרם שמרים רטובים
כפית סוכר
כפית מלח
למילוי:
חציל מטוגן
1 בצל פרוס לטבעות, מקורמל
קציצות עוף (ר' בהמשך)
לקציצות העוף:
500 גרם עוף טחון
כוסברה
בצל
מלח
פלפל שחור
צ'ילי
ביצה
כמון
כורכום
אופן ההכנה:
1 הבצק: לשים יחד את כל מרכיבי הבצק. מתפיחים חצי שעה ליד תנור חם.
2 הקציצות: במעבד מזון טוחנים יחד את כל המרכיבים, יוצרים קציצות ומטגנים.
3 מחממים תנור ל-210 מעלות. מרדדים את הבצק, מניחים במרכזו בצל מקורמל, מעליו קציצות ומעליהן את החציל המטוגן. סוגרים את הבצק בצורת צמות ואופים במשך 25 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.