צילום׃ בועז לביא, ifeel
בגט עוף בגריל ברוטב ווסאבי
כריך משודרג עם עוף בגריל, בוטנים ונגיעת ווסאבי. סנדוויץ' מדהים שיגרום לכולם מסביב לקנא
ליאורה קרן | ifeel
| פורסם 08/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 בגט טרי, חצוי ומחולק ל-4
4 כפות לימונים כבושים
4 שוקי עוף צלויות בגריל, ללא העצמות
1 כוס נבטי חמנייה
1/2 כוס תערובת עלעלים צעירים
1/2 כוס מיונז
1/2 כפית שטוחה אבקת ווסאבי
3 כפות בוטנים מטוגנים
אופן ההכנה:
1 מורחים מהלימונים הכבושים על שני צדי כל חתיכת בגט. מכניסים לכל כריך את שוקי העוף, הנבטים והעלעלים.
2 מערבבים את המיונז ואבקת הווסאבי עד קבלת רוטב אחיד. מטפטפים מהרוטב על מרכיבי הכריך ובוזקים כמה בוטנים. סוגרים, מהדקים היטב ומכניסים לשקית נייר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!