צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
קריספי צ'יקן רך כמו חמאה מכינים רק ככה
לא יעזור כלום, בשביל חזה עוף רך באמת אין מנוס מהשריה ברוויון - ויספר לכם את זה כל מי שניסה להכין פרייד צ'יקן בבית. יש? עכשיו קבלו הוראות טיגון מעומר מילר, והתכוננו לכריך להתחתן איתו
עומר מילר | mako אוכל
| פורסם 30/08/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
4 חתיכות חזה עוף דפוקות קלות
כוס רוויון
כף ג'ינג'ר קצוץ
מקל למון גראס, קצוץ
כפית פלפל שאטה
מלח
פלפל שחור
כוס קורנפלור
לטיגון:
חצי ליטר שמן תירס
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הרוויון עם כל התבלינים. משרים את העופות בתערובת למשך 4 שעות במקרר.
2 מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.
3 מעבירים את העופות מהרוויון לקורנפלור. מחזירים לרוויון ושוב לקורנפלור. מכניסים את העוף המצופה לסיר השמן ומטגנים בזהירות במשך 5 דקות.
4 מוציאים לנייר סופג. מגישים בתוך לחמנייה עם מיונז ופלפל חלפיניו.