צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שוקי עוף ואננס בתנור

מנת עוף מדהימה בכלום עבודה - רק לשים בתבנית והופ לתנור

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 19/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 53 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 שוקי עוף

350 גרם חתיכות אננס משומר

כפית צ'ילי גרוס

3 כפות דבש (או סילאן)

מלח

פלפל שחור

10 תפוחי אדמה קטנים (לא חובה לקלף, אבל חשוב לשטוף חשוב)

שמן זית

אופן ההכנה:

1 מניחים את כל המצרכים (למעט שמן הזית) בתבנית חסינת חום. מערבבים היטב ומזליפים מעט שמן זית מעל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.

2 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות. אחרי הזמן הזה מסירים את הנייר ומזהיבים כ-10 דקות נוספות.

כדאי להגיש עם אורז לבן ליד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה