צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תבשיל פרגיות מהיר
נכון, צריך לתת לפרגיות ליהנות מהמרינדה שלהם איזה שעה-שעתיים - אבל לא נהרוג אתכם אם תזרזו קצת תהליכים. שרו? יופי, עכשיו אתם ממש דקה וחצי ממנה מוכנה
ענת לבל | mako אוכל
| פורסם 19/10/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
600 גרם פרגיות
מעט שמן
למשרה:
רבע כוס דבש
כף סרירצ'ה (אוהבי החריף יכולים להכפיל את הכמות)
כף רוטב סויה
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב בקערה את חומרי המשרה.
2 מוסיפים את הפרגיות לקערה ודואגים שכל הנתחים יצופו במשרה. מכסים ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים.
3 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן.
4 צולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהבשר משנה את צבעו ללבן (חותכים באמצע הפרגית ובודקים).
5 פורסים את הפרגיות ומגישים עם אורז או ירקות בתנור.
>> בפעם שעברה הכנו תבשיל עוף ואפונה בסיר אחד
>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?
>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"