צילום׃ none
ניוקי עם אפונה עדינה ופרגית
התארחו אצלי קרובי משפחה שלא אוכלים גלוטן והילדים מאוד רצו לאכול פסטה..... כיום ישנן בשווקים פסטות ללא גלוטן אבל הן לא מוצלחות במיוחד. הצלחתי למצוא ניוקי ללא גלוטן ומשם זרמתי.... בתיאבון
lmiki | מתכוני גולשים
| פורסם 18/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
ניוקי ללא גלוטן
כחצי קילו נתחי עוף (פרגית), חתוכות לקוביות
בצל 1 גדול חתוך לרצועות
שתי שני שום קצוצות או כתושות
כוס וחצי אפונה עדינה
מלח
פלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
מרתיחים את הניוקי ע"פ ההוראות על האריזה.
בסוטאז' רחב מחממים שמן זית ומטגנים קלות את רצועות הבצל.
מוסיפים את קויות הפרגית וצולים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השום מלח ופלפל שחור על פי הטעם.
כשקוביות העוף עשויות מוסיפים את האפונה והניוקי המסוננים.
מערבבים היטב מכסים ומבשלים יחד עוד כשתי דקות.
המנה מוכנה להגשה. בתיאבון
(ניתן לפזר מלמעלה מעט פטרוזיליה קצוצה)