צילום׃ משק 8, יחסי ציבור
פרגית בעגבניות מיובשות ולימון
קדירה מרשימה אך מהירה יחסית עם להכנה עם המון טעמים
גל פיינגולד | יאמי
| פורסם 12/12/13
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
קילו פרגיות, נקיות וחתוכות לריבועים
250 גרם עגבניות מיובשות, חתוכות לרבעים
3 כפות דבש
כוס רוטב סויה
1 לימון
כף גדושה קינמון
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הפרגית עם העגבניות, הדבש והסויה. מעסים היטב את הבשר ומניחים במקרר לחצי שעה. פורסים דק את הלימון, מוסיפים אותו ואת הקינמון לקערה ומערבבים היטב.
2 מעבירים את תכולת הקערה לסיר, מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.
3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות. מערבבים בכל כמה דקות. אם רואים שהמים מתאדים מוסיפים עוד מעט מים, כדי שהתבשיל לא יישרף.
* מגישים עם אורז.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!