צילום׃ רותה ט, טעים ללא גלוטן
חזה עוף בסויה ותבלינים
כמה כיף שהארוחה הכי מהירה בעולם היא גם כזו טעימה: מעמידים סיר אורז על האש, ועד שהוא מבושל - העוף כבר מוכן
רותה ט | טעים ללא גלוטן
| פורסם 03/03/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1.5 קילו חזה עוף טרי, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שמן
כחצי כפית פפריקה (מתוקה או חריפה)
כרבע כפית פלפל לבן טחון
כחצי כפית אבקת גריל עוף
כ-4 כפות רוטב סויה
1/4 כוס מים
מעט שמן שומשום (לא חובה אבל מוסיף המון)
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן בווק על להבה גדולה.
2 מוסיפים את קוביות החזה ומטגנים תוך בחישה בעזרת שתי כפות עץ, עד שהנתחים משנים צבע ללבן.
3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את רוטב הסויה, המים ושמן השומשום, וממשיכים להקפיץ כ-5 דקות.
5 מגישים חם מעל מצע של אורז או פירה.
* המתכון באדיבות הבלוג טעים ללא גלוטן בתפוז
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!