צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
שניצל תירס וחזה עוף
הוא רך, הוא קריספי והוא נראה כמו שניצל עוף לכל דבר - אבל האמת היא שמדובר בשניצל תירס, עם גרגירים וקמח תירס, שעוצב בידיים רטובות לצורה המתאימה. אפשר לטגן, אפשר לאפות, חובה להכין לילדים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 02/09/19
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם חזה עוף טחון
כוס גרגירי תירס שלמים
כוס גרגירי תירס טחונים גס
בצל בינוני, מגורר בפומפייה
שן שום, כתושה
כוס קמח תירס
ביצה
מלח
פלפל שחור
לציפוי:
פירורי לחם
ספריי שמן לאפייה בתנור (או שמן לטיגון)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 יוצרים צורות שניצל בידיים רטובות וטובלים בפירורי לחם לציפוי מלא. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
4 מרססים ספריי שמן ואופים עד הזהבה (כ-15 דקות), או מטגנים בשמן כמו שניצל רגיל. מגישים חם חם.
רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".