צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
צ'יקן קארי
נמאס מהעוף השגרתי? בואו לנסות את התבשיל הזה, שמתאים בדיוק לימים המהוססים של תחילת החורף: קוביות פרגית עם ירקות, ג'ינג'ר טרי וחלב קוקוס
ווילמה מגפאנתי | דים סאם סטיישן
| פורסם 22/11/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
קילו פרגית, נקי
3 תפוחי אדמה
1 גזר
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 בצל קטן
רצועה של ג'ינג'ר טרי
2 שיני שום
2 שמן קנולה
1 פחית חלב קוקוס (רצוי 17 אחוז שומן)
כף אבקת קארי
1 כוס מים
כפית מלח
אופן ההכנה:
1 חותכים את הפרגיות לרצועות גדולות. חותכים את תפוחי האדמה, הגזר והפלפלים לקוביות גדולות. פורסים את הבצל לפרוסות של חצי ירח, את הג'ינג'ר לרצועות דקות מאוד ואת השום לרצועות דקות.
2 מטגנים בסיר את הג'ינג'ר עד שזהוב לגמרי. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את העוף ומטגנים עד שהוא נהיה לבן.
3 מוסיפים את כל הירקות ואת חלב הקוקוס, הקארי, המים והמלח. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה מאוד 40 דקות.
* המתכון באדיבות ווילמה מגפאנתי ממסעדת דים סאן סטיישן, יהודה הלוי 44, תל אביב
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!