צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

צ'יקן קארי

נמאס מהעוף השגרתי? בואו לנסות את התבשיל הזה, שמתאים בדיוק לימים המהוססים של תחילת החורף: קוביות פרגית עם ירקות, ג'ינג'ר טרי וחלב קוקוס

ווילמה מגפאנתי | דים סאם סטיישן | פורסם 22/11/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

קילו פרגית, נקי

3 תפוחי אדמה

1 גזר

1 פלפל ירוק

1 פלפל אדום

1 בצל קטן

רצועה של ג'ינג'ר טרי

2 שיני שום

2 שמן קנולה

1 פחית חלב קוקוס (רצוי 17 אחוז שומן)

כף אבקת קארי

1 כוס מים

כפית מלח

אופן ההכנה:

1 חותכים את הפרגיות לרצועות גדולות. חותכים את תפוחי האדמה, הגזר והפלפלים לקוביות גדולות. פורסים את הבצל לפרוסות של חצי ירח, את הג'ינג'ר לרצועות דקות מאוד ואת השום לרצועות דקות.

2 מטגנים בסיר את הג'ינג'ר עד שזהוב לגמרי. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את העוף ומטגנים עד שהוא נהיה לבן.

3 מוסיפים את כל הירקות ואת חלב הקוקוס, הקארי, המים והמלח. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה מאוד 40 דקות.

* המתכון באדיבות ווילמה מגפאנתי ממסעדת דים סאן סטיישן, יהודה הלוי 44, תל אביב

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לסופגניות

>> כל המתכונים ללביבות