צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מג'דרה מבורגול ועדשים לצד עגבניות, בצל ירוק וחתיכות פרגית

הנה סיר שקשה להתנגד לו: ארוחה שלמה המכילה פרגיות, עדשים ובורגול ועגבניות, שיהיה קצת צבע בצלחת

נורמן עיסא | מאסטר שף | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.1 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

2 בצל, קצוץ דק

פרגיות

שמן זית

כוס עדשים

1/2 כוס בורגול

מלח

עגבניות

בצל ירוק

זעתר

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בשמן זית. מוציאים את הבצל.

2 מרתיחים את העדשים עם מים. וכשהעדשים רכות למחצה, מוסיפים את הבצל מעליהן ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות.

3 במחבת צולים את הפרגיות.

4 קוצצים סלט לפי הטעם.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.