צילום׃ none
כנפי עוף בבירה ודבש
מאוד קל ופשוט להכנה, אך אי אפשר להפסיק לאכול אותן!!!
marinael | מתכוני גולשים
| פורסם 27/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
20 כנפי עוף טריות
330 מ"ל בזלת אייל ענברי
2 כפות דבש
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים את הכנפיים ל4 שעות לפני הצלייה.
מניחים את הכנפיים בתוך מגש אלומיניום.
בינתיים מצמצמים במחבת את המרינדה עד לסמיכות של הרוטב.
מברישים את הכנפיים לאורך כל הצלייה.