צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שוקי עוף עם פלפלים

אין מתכון פשוט מזה: מערבבים את כל החומרים בתבנית וזורקים לתנור. אחרי שעה וחצי של אפייה אתם מקבלים עוף שחום ועסיסי עם פלפלים רכים ומתוקים

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 29/03/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 63 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

20 שוקי עוף

5 פלפלים אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות

חבילה של פלפלים קטנים מתוקים

7 שיני שום, קצוצuת

2 כפיות כמון

3 כפיות פפריקה מתוקה

חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)

מלח

פלפל שחור

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מניחים בתבנית אפייה את כל המצרכים. מערבבים היטב, מכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום.

2 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה. אחרי חצי שעה מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת.

אפשר להגיש עם פירה או אורז.

* הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!