צילום׃ אסף רונן
עוף בלימון
הוא חמצמץ, הוא קיצי, והוא מצריך רק 10 דקות של עבודה. מתכון של סתיו כהן ממאסטר שף ילדים
סתיו כהן | מאסטר שף
| פורסם 28/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
עוף מחולק, או 6 פולקע
לרוטב:
חצי צרור נענע, קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ
ראש שום, פרוס
מיץ מ-3 לימונים
מלח גס
3/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1 שמים בקערה את כל מצרכי הרוטב. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. אם יש זמן, נותנים לעוף לשרות מעט במרינדה.
2 מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים עליו את כל הרוטב (חובה שיהיה הרבה רוטב). מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני 40-50 דקות, עד שהעוף מוכן.
3 מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור לתכנית גריל ונותנים לעוף להשחים עוד 10 דקות.
4 מגישים על אורז לבן.
צילומים: אסף רונן - צילום מזון, תדמית ופרסוםסטיילינג וכלים: שרה זיידמן, 054-4677202
הכנתם? ספרו לנו ולסתיו איך יצא!