צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
נאגטס עוף בתנור
במקום לקנות או להזמין נאגטס מוכנים, הנה מתכון פשוט, קל וטעים להכנת נאגטס בתנור הביתי. הציפוי פריך ומתובל, העוף עסיסי ואם הילדים שלכם בעניין, אפשר להתפרע עם רטבים בצד
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 26/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם חזה עוף
1 כוס קמח
ביצה
כף חרדל
לציפוי:
פירורי פנקו
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה מעושנת
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה.
2 חותכים את חזה העוף לקוביות ומעבירים לקערה.
3 מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות מכל הכיוונים.
4 טורפים בקערה נפרדת ביצה וחרדל.
5 מכניסים לקערה נוספת פירורי פנקו ואת כל יתר התבלינים, ומערבבים.
6 מנערים את קוביות העוף מעודפי הקמח וטובלים אותן בביצה. מעבירים לקערת הפנקו מצפים היטב מכל הצדדים.
7 מניחים את הנאגטס בתבנית המרופדת, מזלפים מלמעלה מעט שמן זית ואופים כ-20 דקות (זהירות לא לייבש אותם בתנור).
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel