צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
סלט פסטה עם עוף ופלפלים מוקפצים
20 דקות בסך הכל ויש לכם מנה נהדרת שאפשר לאכול גם חמה וגם קרה. לא רוצים תערובת קייג'ון? אתם יכולים להחליף לכל תערובת אותה לכל תיבול אחר שאוהבים
יניב פרטוש תמיר | mako אוכל
| פורסם 23/03/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חבילה פסטה פנה טריקולור, מבושלת לפי הוראות היצרן
2 יחידות חזה עוף שלם
מעט שמן זית
50 גרם תערובות תבלין קייג'ון (תערובת תבלינים שאפשר לקנות מוכנה מראש)
פלפל ירוק
פלפלים אדומים
פלפל אדום חריף
חצי ראש שום, קלוף
צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 פורסים את חזה העוף ל-4 שניצלים, משמנים אותם ומפזרים עליהם את תבלין הקייג'ון.
2 מחממים מחבת פסים משומנת וצולים את חזה העוף על להבה חזקה כשתי דקות מכל צד. מניחים בצד.
3 חותכים את הפלפלים לקוביות ואת השום לפרוסות, מקפצים במחבת כ-3-4 דקות ומניחים בצד.
4 חותכים את חזה העוף לקוביות ומערבבים יחד עם הפסטה, תערובת הפלפלים והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס, מזלפים שמן זית ומגישים.