פאד סי יו תאילנדי
יש הרבה מנות שמזכירות לנו את תאילנד, אחת מהן היא הפאד סי יו - אטריות בסויה עם צ'אנקים של עוף (או טופו), ביצים ונבטים. ביס אחד, ואתם זרוקים בקופיפי בכיף שלכם
אינס שילת ינאי | מאסטר שף, שסטוביץ
| פורסם 12/12/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
4 כפות שמן קנולה או סויה
2 ביצים, טרופות היטב
150 גרם חזה עוף, פרוס דק מאוד (או טופו חתוך לקוביות)
2 כוסות פרחי ברוקולי, פרוסים דק
חצי חבילת אטריות אורז רחבות, שהושרו במים חמים
3 כפיות סוכר
2 כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב סויה מסורתי
2 בצלים ירוקים, חתוכים גס
כוס נבטים
להגשה:
לימון, חתוך לפלחים
צ'ילי גרוס יבש
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן ומוסיפים את הביצים. ממשיכים לקשקש אותן במחבת.
2 מוסיפים את העוף (או הטופו) ומטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות.
3 מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לטגן ולערבב כ-2 דקות.
4 מוסיפים את האטריות, הסוכר, רוטבי הסויה והבצל הירוק. מערבבים.
5 מוסיפים את הנבטים. מערבבים עוד כדקה ומסירים מהאש.
6 מגישים עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס.