פאד סי יו תאילנדי

יש הרבה מנות שמזכירות לנו את תאילנד, אחת מהן היא הפאד סי יו - אטריות בסויה עם צ'אנקים של עוף (או טופו), ביצים ונבטים. ביס אחד, ואתם זרוקים בקופיפי בכיף שלכם

אינס שילת ינאי | מאסטר שף, שסטוביץ | פורסם 12/12/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (2 מנות):

4 כפות שמן קנולה או סויה

2 ביצים, טרופות היטב

150 גרם חזה עוף, פרוס דק מאוד (או טופו חתוך לקוביות)

2 כוסות פרחי ברוקולי, פרוסים דק

חצי חבילת אטריות אורז רחבות, שהושרו במים חמים

3 כפיות סוכר

2 כפות רוטב סויה

4 כפות רוטב סויה מסורתי

2 בצלים ירוקים, חתוכים גס

כוס נבטים

להגשה:

לימון, חתוך לפלחים

צ'ילי גרוס יבש

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן ומוסיפים את הביצים. ממשיכים לקשקש אותן במחבת.

2 מוסיפים את העוף (או הטופו) ומטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות.

3 מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לטגן ולערבב כ-2 דקות.

4 מוסיפים את האטריות, הסוכר, רוטבי הסויה והבצל הירוק. מערבבים.

5 מוסיפים את הנבטים. מערבבים עוד כדקה ומסירים מהאש.

6 מגישים עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס.