צילום׃ עמרי אנדרס צורף
תבשיל עוף ואפונה מהיר
זול, זריז, פשוט וטעים - בדיוק מה שצריך כשרעבים
עמרי אנדרס צורף | mako אוכל
| פורסם 07/02/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1/2 בצל לבן
2 כפות שמן קנולה
4 נתחי חזה עוף פרוסים (זה יוצא קצת פחות מחזה עוף אחד)
200 גרם אפונה קפואה
2 שיני שום, כתושות או פרוסות
מלח
פלפל שחור
קורט תימין
1 כף רוטב סויה
1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת גדולה עד להשחמה.
2 בינתיים חותכים את פרוסות העוף לקוביות, וכשהבצל משחים מוסיפים למחבת.
3 מטגנים יחד 3 דקות ומוסיפים את האפונה, השום, מלח-פלפל ותימין.
4 מכסים ומבשלים על אש קטנה 7-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים מים לפי הצורך.
5 מוסיפים סויה ומערבבים. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!