צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

עוף בקארי אדום וחלב קוקוס

תבשיל עשיר עם ניחוחות אסייתיים. גם קל להכנה, גם עשוי ממצרכים זולים וגם טעים בטירוף

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 77 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל פרוס לפרוסות

10 יחידות שוקי עוף

3 שיני שום קצוצות

2 כפות חמאת בוטנים

1/2 1 כפות משחת קארי אדום

600 מ"ל חלב קוקוס

מלח

פלפל שחור

חצי חבילת כוסברה

50 גרם בוטנים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר את הבצל כדקה ומוסיפים את שוקי העוף לטיגון של כ-3 דקות מכל צד (עד שהם מזהיבים).

2 שמים בקערה את השום, חמאת הבוטנים, הקארי וחלב הקוקוס, מערבבים היטב ויוצקים על העוף. מתבלים עם המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.

3 לקראת סיום הבישול מוסיפים את הכוסברה והבוטנים.

4 מגישים מעל אורז לבן ויוצקים את הרוטב מעל.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!