צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
עוף בקארי אדום וחלב קוקוס
תבשיל עשיר עם ניחוחות אסייתיים. גם קל להכנה, גם עשוי ממצרכים זולים וגם טעים בטירוף
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 30/01/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 בצל פרוס לפרוסות
10 יחידות שוקי עוף
3 שיני שום קצוצות
2 כפות חמאת בוטנים
1/2 1 כפות משחת קארי אדום
600 מ"ל חלב קוקוס
מלח
פלפל שחור
חצי חבילת כוסברה
50 גרם בוטנים
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר את הבצל כדקה ומוסיפים את שוקי העוף לטיגון של כ-3 דקות מכל צד (עד שהם מזהיבים).
2 שמים בקערה את השום, חמאת הבוטנים, הקארי וחלב הקוקוס, מערבבים היטב ויוצקים על העוף. מתבלים עם המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.
3 לקראת סיום הבישול מוסיפים את הכוסברה והבוטנים.
4 מגישים מעל אורז לבן ויוצקים את הרוטב מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!