סנדוויץ' חלה עם חזה עוף ורוטב שוקולד
נשמע משונה? לא נכחיש. ועדיין, שווה טעימה
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
חלה רגילה
חזה עוף
קמח
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
חרדל דיז'ון
ביצים
פנקו
שבבי שקדים מולבנים
שמן לטיגון
שוקולד מריר 70%
שמנת מתוקה
חמאה
פלפל צ'ילי מיובש, קצוץ
מנגו
אופן ההכנה:
1 פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים. מערבבים בכלי אחד קמח מתובל בפפריקה, פלפל שחור ומלח, בכלי שני חרדל וביצים (כפית חרדל על כל ביצה) ובכלי שלישי תערובת פנקו ושקדים.
2 טובלים השניצל בקמח, אחר כך בביצה ואחר כך בפנקו. מניחים על צלחת ושומרים במקרר. לקראת ההגשה מוציאים ומטגנים.
3 מכינים סירופ שוקולד: מחממים בסיר קטן שוקולד, 10-20 מ"ל שמנת וכ-20 גרם חמאה (לא להגיע לרתיחה).
4 מערבבים עד שהשוקולד נמס, מוסיפים את הצ'ילי הקצוץ, משאירים על אש קטנה מאוד ומערבבים מדי פעם למשך חצי שעה לפחות. מסננים.
5 להגשה: פורסים את החלה, מניחים על פרוסה אחת שניצל, מוזגים עליו רוטב ועליו מניחים פרוסת מנגו. סוגרים עם פרוסת חלה נוספת.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים