צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
שניצל אפוי
רואים את המנה היפה הזו? מה תעשו אם נגיד לכם שיש בה רק 5 מרכיבים ו-490 קלוריות? ברור - תרוצו גם אתם להכין. בריא, לא משמין, והכי חשוב - טעים טעים
מיכל נוי | mako אוכל
| פורסם 31/12/19
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
200 גרם חזה עוף, מחולק ל-2-3 חתיכות
ביצה
5 כפות קוואקר
כף שמן זית
חצי כפית פפריקה
מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור או הטוסטר ל-180 מעלות.
2 שוברים את הביצה לקערה שטוחה וטורפים.
3 בקערה שנייה מערבבים את הקוואקר, השמן, הפפריקה (אפשר כמובן להוסיף איזה תבלין שאוהבים) והמלח.
4 טובלים את חזה העוף בביצה ולאחר מכן בתערובת הקוואקר, כך שיכסו כמה שיותר משטח הפנים.
5 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להשחמה של הקוואקר.
* מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C