צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

שניצל בציפוי בייגלה

אחרי שאכלנו שניצל מצופה בביסלי, זה רק הגיוני שנעבור לחטיף הפריך הבא, לא? הבונוס: קריספיות שלא דמיינתם

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 14/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 144 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק״ג חזה עוף, פרוס דק

 

לבלילה:

2 ביצים 

2 שיני שום כתושות 

כף חרדל

מלח

פלפל שחור 

לציפוי:

שקית בייגלה (מכל סוג שאוהבים, אפשר גם בטעמים ועם תוספות)

כפית גדושה אבקת שום

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבלילה. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים את הקערה עם העוף המושרה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. 

2 טוחנים במעבד מזון בייגלה ואבקת שום, עד לקבלת מרקם פירורי. 

שניצל בציפוי בייגלה - בייגלה טחון עם אבקת שום (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שניצל בציפוי בייגלה - בייגלה טחון עם אבקת שום|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
שניצל בציפוי בייגלה - כל המרכיבים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שניצל בציפוי בייגלה - כל המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3 מוציאים את העוף המהמקרר. 

4 מעבירים את תערובת הבייגלה לצלחת שטוחה, טובלים בה את העוף ומצפים אותו מכל הצדדים. 

5 מחממים שמן במחבת ומטגנים כל עוף מכל צד הזהבה. מגישים עם לימון וזוללים. 

* אם לא רוצים לטגן, אפשר גם לאפות בחום של 180 מעלות, כ15-20 דקות. 

שניצל בציפוי בייגלה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שניצל בציפוי בייגלה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב