צילום׃ אסף רונן
פסטה ספייסי פרגיות
מנה טעימה וזולה שחייבת להיכנס לסבב המנות הקבועות שלכם
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 06/02/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
250 גרם פרגיות
6 שיני שום קצוצות
1-2 כפיות צי'ילי גרוס
50 גרם זיתי קלמטה מגולענים
50 גרם עגבניות מיובשות (לא חובה)
3 -5 עלי מרווה
מלח ופלפל שחור
כוס וחצי יין לבן
חבילת פסטה
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 מקפיצים את הפרגיות במחבת עם 2 כפות שמן זית, למשך כ-5-7 דקות.
3 מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת (למעט הפסטה).
4 מבשלים כעשר דקות ומערבבים עם הפסטה המוכנה.
5 האופציה הצמחונית: החליפו את הפרגיות ב-250 גרם טופו והקפיצו אותם במחבת כ-3 דקות. אפשר גם לוותר על הטופו ולהוסיף גבינת פטה לפני ההגשה.