צילום׃ חנושה (בת חן שמעיה)

חטיפי חמאת בוטנים עם פצפוצי אורז

אם אתם שרופים על ריסז פינאט באטר קאפס - זה בדיוק הקינוח בשבילכם. רק שבמקום מילוי עתיר סוכר יש פה פצפוצי אורז שנותנים פריכות כיפית וחמאת בוטנים טבעית לחלוטין (אל דאגה, לא שכחנו את השוקולד)

חנושה (בת חן שמעיה) | mako אוכל | פורסם 05/11/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (12 מנות):

80 גרם חמאת בוטנים טבעית (100% בוטנים)

2 כוסות פצפוצי אורז

140 גרם שוקולד מריר

לקישוט:

בוטנים קצוצים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה גדולה חמאת בוטנים ופצפוצי האורז עד לקבלת תערובת אחידה.

2 מרפדים תבנית שקעים במנז'טים. מחלקים את התערובת לתוך המנג’טים. מהדקים קלות עם כף.

3 מעבירים למקרר לכ־30 דקות, עד שהחטיפים מתייצבים.

4 ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרו. מוזגים שוקולד מעל כל חטיף ומפזרים בוטנים קצוצים.  

5 מחזירים למקרר לשעה לפחות עד שהשוקולד מתקשה.

6 שומרים בקופסה אטומה במקרר.

חטיפי חמאת בוטנים עם פצפוצי אורז (צילום: חנושה (בת חן שמעיה))
חטיפי חמאת בוטנים עם פצפוצי אורז. גרסה הרבה יותר בריאה לריסז|צילום: חנושה (בת חן שמעיה)

 

לעוד מתכונים מטריפים של חנושה

בתיאבון!