צילום׃ חנושה (בת חן שמעיה)
חטיפי חמאת בוטנים עם פצפוצי אורז
אם אתם שרופים על ריסז פינאט באטר קאפס - זה בדיוק הקינוח בשבילכם. רק שבמקום מילוי עתיר סוכר יש פה פצפוצי אורז שנותנים פריכות כיפית וחמאת בוטנים טבעית לחלוטין (אל דאגה, לא שכחנו את השוקולד)
חנושה (בת חן שמעיה) | mako אוכל
| פורסם 05/11/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (12 מנות):
80 גרם חמאת בוטנים טבעית (100% בוטנים)
2 כוסות פצפוצי אורז
140 גרם שוקולד מריר
לקישוט:
בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה גדולה חמאת בוטנים ופצפוצי האורז עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מרפדים תבנית שקעים במנז'טים. מחלקים את התערובת לתוך המנג’טים. מהדקים קלות עם כף.
3 מעבירים למקרר לכ־30 דקות, עד שהחטיפים מתייצבים.
4 ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרו. מוזגים שוקולד מעל כל חטיף ומפזרים בוטנים קצוצים.
5 מחזירים למקרר לשעה לפחות עד שהשוקולד מתקשה.
6 שומרים בקופסה אטומה במקרר.

בתיאבון!
