פררו רושה ביתי

תסתכלו טוב טוב כי יש פה קינוח מהמם שמכינים בכלום עבודה, מקפיאים לקצת - ומקבלים חטיפי פררו רושה ברמה של קונדיטוריה. לא יכולנו לדמיין כמה טעים זה הולך לצאת, מגישים כאלה לחבר'ה במקלט והופכים למלכי השכונה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 22/06/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל 15-20 כדורים:

חבילת וופלים באיזה טעם/סוג שאוהבים (200 גרם)

3 כפות נוטלה

15-20 אגוזי לוז שלמים

לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב

2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק

אופן ההכנה:

1 טוחנים במעבד מזון את הוופלים והשוקולד עד לקבלת תערובת דביקה (אם אין מעבד מזון - אפשר גם למעוך בעזרת תחתית של כוס את הביסקוויטים ואז לערבב עם שוקולד).

2 יוצרים כדורים, שמים בתוך כל אחד מהם חצי אגוז לוז, מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות עד להתקשות.

היה קשה לדמיין כמה טעים זה ייצא. פררו רושה ביתי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
היה קשה לדמיין כמה טעים זה ייצא. פררו רושה ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכל

3 מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד בפולסים במיקרו, מוסיפים לשוקולד המומס את אגוזי הלוז, מערבבים ולבסוף מצפים את הכדורים מהמקפיא בתערובת בשוקולד והלוז.

4 מניחים את כדורי השוקולד המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר או למקפיא ל-5 דקות עד להתקשות של השוקולד. בתיאבון.

כדורי פררו רושה ביתי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
כדורי פררו רושה ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכל
פררו רושה ביתי של יעל קצב (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פררו רושה ביתי של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל

*את הכדורים הנותרים מאחסנים במקרר.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!