פררו רושה ביתי
תסתכלו טוב טוב כי יש פה קינוח מהמם שמכינים בכלום עבודה, מקפיאים לקצת - ומקבלים חטיפי פררו רושה ברמה של קונדיטוריה. לא יכולנו לדמיין כמה טעים זה הולך לצאת, מגישים כאלה לחבר'ה במקלט והופכים למלכי השכונה
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל 15-20 כדורים:
חבילת וופלים באיזה טעם/סוג שאוהבים (200 גרם)
3 כפות נוטלה
15-20 אגוזי לוז שלמים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון את הוופלים והשוקולד עד לקבלת תערובת דביקה (אם אין מעבד מזון - אפשר גם למעוך בעזרת תחתית של כוס את הביסקוויטים ואז לערבב עם שוקולד).
2 יוצרים כדורים, שמים בתוך כל אחד מהם חצי אגוז לוז, מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות עד להתקשות.

3 מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד בפולסים במיקרו, מוסיפים לשוקולד המומס את אגוזי הלוז, מערבבים ולבסוף מצפים את הכדורים מהמקפיא בתערובת בשוקולד והלוז.
4 מניחים את כדורי השוקולד המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר או למקפיא ל-5 דקות עד להתקשות של השוקולד. בתיאבון.


*את הכדורים הנותרים מאחסנים במקרר.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!