כדורי שוקולד אוראו בלי ללכלך את הידיים
כדורי שוקולד הם מהמתוקים שנחשבים הכי קלים להכנה – אבל רק בגלל שלא משקללים פנימה את שטיפת הידיים והכלים שכרוכים בזה. המתכון הזה מצליח להתחמק משני המוקשים: פשוט מכינים אותו בשקית! הנה, ככה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 23/10/24
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם עוגיות אוראו
2 כפות גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
1 כף ממרח שוקולד
לציפוי וקישוט:
100 גרם שוקולד לבן מומס
פירורי אוראו
אופן ההכנה:
1 מכניסים את עוגיות האוראו לשקית זיפלוק ומועכים אותן במערוך לפירורים קטנים.
2 מוסיפים לשקית גבינת מסקרפונה וממרח שוקולד. סוגרים את השקית ומערבבים מבחוץ בעזרת כפות הידיים.
3 דוחסים את כל התערובת לתחתית השקית לצורה של גליל (הכי קל בעזרת סכין) ומכניסים למקפיא לשעתיים.
4 מוציאים מהקפאה, גוזרים את השקית ומוציאים את גליל האוראו. פורסים בסכין חדה לפרוסות של 2 סנטימטר.
5 טובלים חצי מכל כדור אוראו בשוקולד לבן ומקשטים במעט פירורי אוראו.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
** מאחסנים במקפיא.