שוקולד דובאי שערות סבתא - ככה מכינים את הטרנד בבית
אם גם אתם עפתם על הטרנד שיורש את שוקולד דובאי - שוקולד דובאי במילוי שערות סבתא - בוודאי תשמחו לראות שהוא מצריך בסך הכל 4 מרכיבים (לא כולל תבנית), ושההכנה יחסית פשוטה. כמה סוכר יש שם? בערך אינסוף וקצת
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית שוקולד בגודל 15x18:
200 גרם שוקולד לבן
כף שמן ניטרלי (סויה, קנולה וכו')
צבע מאכל ורוד
15 גרם שערות סבתא
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד הלבן עם כף שמן בפולסים במיקרו (נזהרים שלא יישרף).
2 מוציאים כף מהשוקולד המומס לקערה נוספת ומוסיפים צבע מאכל ורוד בכמות שתספיק כדי לצבוע אותו בוורוד כהה.
3 את שאר השוקולד מערבבים עם מעט צבע מאכל, כך שיתקבל צבע ורוד בהיר.
4 בעזרת כף יוצרים פסים וצורות מהשוקולד הכהה יותר על תחתית התבנית. מכניסים למקפיא ל-3 דקות, מוציאים ומכסים את השוקולד הכהה בשכבה של שוקולד בהיר. מטים את התבנית כך שהשוקולד יצפה גם את הדפנות, ושופכים את שאריות השוקולד בחזרה לקערה. מכניסים למקפיא ל-10 דקות.
5 מסדרים את שערות הסבתא ומכסים ביתרת השוקולד. מקפיאים 20 דקות.
** אין לכם תבנית ייעודית? אפשר לנסות להכין את המתכון בתבנית אינגליש קייק מצופה מבפנים בניילון נצמד.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה


בתיאבון!