צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פאדג' שוקולד במיקרו

כמה אנחנו אוהבים מתכוני פטנט, כמו את החיים עצמם. הפעם אנחנו מגייסים את המיקרו לעזור לנו בהכנת קוביות מטריפות של פאדג' שוקולד - עם או בלי תוספות - שידרשו מכם בערך כלום וייתנו בתמורה עולם ומלואו

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 03/06/19 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 87 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם שוקולד מריר איכותי 60% מוצקי קקאו לפחות, במטבעות או שבור לקוביות

קופסת חלב מרוכז

60 גרם חמאה

הצעות לתוספות:

2 כפות גדושות ממרח נוטלה ו-100 גרם אגוזי לוז קלויים, עדיף מלוחים

מיקס צימוקים, חמוציות ואגוזי מלך

2 כפות גדושות ממרח לוטוס ו/או 100 גרם קורנפלקס

100 גרם אגוזים קלויים מאיזה סוג שאוהבים

אופן ההכנה:

1 שמים את השוקולד והחמאה בקערה שמתאימה למיקרו ושופכים עליהם את החלב המרוכז.

2 מחממים 30 שניות, מערבבים וחוזר חלילה, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה.

3 לגרסה ללא תוספות: מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ), ושולחים למקרר לשעתיים, להתייצבות; לגרסה עם תוספות: מערבבים את התוספות שרוצים בזריזות לתוך התערובת (לפני שהיא תספיק להתקשות), מעבירים לתבנית של 30*20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמדושולחים לקירור לשעתיים.

4 חותכים לקוביות ומגישים.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".