צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

שוקופאי טורטייה

רון יוחננוב מפנק אותנו עם גרסה משודרגת פלוס פלוס של השוקופאי ההוא של בורגראנץ', שאכלנו בתור ילדים: שוקולד אמיתי וחיזוק של שוקולד לבן, אפס עבודה עם הבצק וטריק מעולה כדי שכל העסק הזה לא יתפרק

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 19/10/23 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 259 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 טורטיות בגודל בינוני 

12 קוביות שוקולד לבן (או 12 פרלינים)

36 קוביות שוקולד חלב או מריר

להדבקת הטורטייה:

2 כפות קמח לבן רגיל

כף מים 

לציפוי וטיגון:

ביצה 

פירורי לחם בהירים 

שמן

אופן ההכנה:

1 מכינים דבק מקמח ומים בקערית קטנה.

2 חותכים את הטורטייה העגולה לריבוע (מהשאריות אפשר להכין נאצ'וס).

3 מניחים במרכז כל קובייה 6 קוביות שוקולד + 2 קוביות שוקולד לבן (או פרלין אחד). מורחים את הדבק מסביב, מקפלים לחצי ומהדקים היטב.

שוקופאי מטורטיה: הכנה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שוקופאי מטורטיה: הכנה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4 טובלים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.

שוקופאי מטורטיה: הכנה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שוקופאי טורטייה לפני טיגון|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
שוקופאי מטורטיה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
שוקופאי מטורטיה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

מגישים חם.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם. 

המתכון עלה לראשונה בדצמבר 2020